African Mango voor gewichtsverlies: uw weg naar een slank lichaam

African Mango voor gewichtsverlies: uw weg naar een slank lichaam

Afrikaanse mango:

 • is een ongeëvenaard dieetsupplement dat de vetverbranding versnelt,
 • bevat 100% doeltreffende bestanddelen,
 • is doeltreffend bij het reduceren van buikvet,
 • is een veilige formule die is gebaseerd op natuurlijke bestanddelen die het afslanken ondersteunen,
 • vermindert de eetlust en zorgt voor een langer verzadigingsgevoel!
BESTEL

HET GEHEIM VAN EEN DOELTREFFEND DIEET IS DE AFRIKAANSE MANGO

African Mango is een perfecte oplossing voor wie terleurgesteld is door het volgen van tal van diëten zonder resultaat. Het helpt u om op veilige wijze overtollig vet te verbranden en uw lichaamsgewicht op peil te houden.

 

Het product is gebaseerd op de Afrikaanse mango, die rijk is aan vitamines en mineralen. De zaden van de vrucht bevatten een grote hoeveelheid vezels die ervoor zorgen dat het gevoel van verzadiging langer aanhoudt en de eetlust in hoge mate reduceert. African Mango bevat ook een krachtige antioxidant (Irvingia Gabonensis) die het gewichtsverlies en de vetverbranding stimuleert. Bovendien houdt African Mango uw leptinegehalte in evenwicht. En aangezien leptine verantwoordelijk is voor het beheer van de energiereserves in het lichaam, kan het product uiterst doeltreffend zijn om nu eindelijk uw droomlichaam te bereiken. Het is dan ook al jaren in een concurrentiestrijd verwikkeld met afslankformules op basis van de beroemde Açai-bes.

 

African Mango is niet alleen doeltreffend bij gewichtsverlies, het heeft bovendien nog andere gezondheidsvoordelen. Het is wetenschappelijk bewezen dat het de cholesterol verlaagt, dat het ontstelingen voorkomt en dat het de C-reactieve proteïnen en de hoeveelheid adiponectinhormoon in het lichaam op peil houdt. Het is tevens in staat om de bloedglucosespiegel te reguleren en om gifstoffen uit het lichaam te verwijderen.

 

African Mango is gebaseerd op natuurlijke bestanddelen, zonder overbodige vulstoffen en andere schadelijke stoffen. Daarom is dit product een groot succes geworden op de dieetsupplementenmarkt! African Mango wordt vervaardigd in het Verenigd Koninkrijk volgens het kwaliteitsborgingssysteem van de Goede Manieren van Produceren.

African Mango voor gewichtsverlies: uw weg naar een slank lichaam

BESTEL

REDUCTIE VAN LICHAAMSVET AANGETOOND IN TESTS

Klinische studies van de Universiteit van Yaounde (Kameroen) aangaande de Afrikaanse mango hebben in 2005 de doeltreffendheid ervan aangetoond.

De studie spitste zich toe op de impact van Irvingia Gabonensis (een antioxidant die wordt aangetroffen in de Afrikaanse mango) op het gewichtsverlies. 40 mensen hebben aan de studie deelgenomen. 28 deelnemers hebben gedurende vier weken drie keer per dag 1,05 gram Afrikaanse mango-extract ingenomen terwijl 12 anderen een placebo werd toegediend. Gedurende deze periode zakte het lichaamsgewicht van de deelnemers die het extract innamen met maar liefst 5,26 %! Daarentegen verloren de deelnemers die een placebo kregen toegediend slechts 1,26 % van hun lichaamsgewicht.

De doeltreffendheid van African Mango is dus wetenschappelijk aangetoond. Dit veilige dieetsupplement zal niet alleen uw vetweefsel reduceren maar zal u tevens helpen bij het bereiken en onderhouden van dat droomlichaam dat u altijd al wilde hebben! Wilt u van dat overgewicht en die pijnlijke buikvouwen af? Nu is het mogelijk!

DE KRACHT VAN KOSTBARE BESTANDDELEN

African Mango-supplement bestaat uit een uitzonderlijke vrucht die vooral in Kameroen groeit: de Afrikaanse mango. Mango is rijk aan kostbare vitamines, waaronder:

 • antioxidanten zoals vitamine C en E
 • vitamine B6 en K,
 • B-vitamines,
 • polyfenolen,
 • provitamine A,
 • carotenoïden, kalium,
 • koper,
 • 17 aminozuren,
 • omega-3 en -6 meervoudig onverzadigde vetzuren

HET GEHEIM VAN EEN DOELTREFFEND DIEET IS DE AFRIKAANSE MANGO

Het product bestaat uit het natuurlijke extract van Afrikaanse mangozaden (Irvingia Gabonensis) en zorgt op doeltreffende wijze voor:

 1. Verbranding van vetweefsel.
 2. Verwijdering van schadelijke gifstoffen uit het lichaam.
 3. Het verminderen van de eetlust.
 4. Het verlagen van het cholesterolpeil.

African Mango voor gewichtsverlies: uw weg naar een slank lichaam

VEEL GESTELDE VRAGEN AFRICAN MANGO

GARANDEERT AFRICAN MANGO EXTRA GEWICHTSVERLIES?
Door zijn precies uitgekozen bestanddelen heeft African Mango een erg positieve invloed op de hormonale balans. Schadelijke gifstoffen worden verwijderd uit het lichaam en de cholesterol wordt gereduceerd. Bovendien wordt de eetlust verlaagd, wordt er dus meer verweefsel verbrand en wordt de aanmaak ervan gestopt. Door het extract van de kostbare zaden (Irvingia Gabonensis) helpt African Mango om op doeltreffende wijze extra kilo’s kwijt te raken en een mooi en slank lichaam te bereiken. African Mango is al gebruikt door duizenden tevreden klanten over de hele wereld, en wetenschappers hebben de doeltreffendendheid ervan aangetoond.

 

WAT ZIJN DE BELANGRIJKSTE BESTANDDELEN VAN AFRICAN MANGO?
Het African Mango supplement bestaat uit Afrikaanse mango, dat vol vitamines en minaralen zit. Deze vrucht wordt overal ter wereld gewaardeerd en wordt gebruikt om tal van gezondheidsproblemen te behandelen. African mango komt uit het regenwoud van West-Afrika en is rijk aan zaden die bekend staan als “Dikka noten”. Het meest kostbare bestanddeel van het supplement is het extract van de zaden – Irvingia Gabonensis. Dit kostbare bestanddeel versnelt de vetverbranding en is erg bevorderlijk voor de hormonale balans. African Mango bevat ook grote hoeveelheden kostbare weefsels die op doeltreffende wijze de vertering ondersteunen.

 

HOE WORDT HET AFRICAN MANGO DIEETSUPPLEMENT GEBRUIKT?
Neem 1-2 capsules in bij het eten.

 

IS AFRICAN MANGO VEILIG VOOR MIJN GEZONDHEID?
African Mango is volstrekt veilig en bevat geen schadelijke stoffen. Het is louter gebaseerd op natuurlijke bestanddelen en heeft geen bijwerkingen. Bovendien is het erg makkelijk te gebruiken.

 

HOE LANG DUURT HET VOORDAT DE EERSTE RESULTATEN ZICHTBAAR WORDEN?
Het gewichtsverlies en de verbetering van het welzijn wordt zichtbaar na de eerste weken waarin u African Mango inneemt. Om volledige resultaten te bereiken wordt u tevens geadviseerd om uw lichaamsbeweging te verhogen en een geschikt dieet te volgen.

 

IS HET WAAR DAT AFRICAN MANGO VOORAL DOELTREFFEND IS BIJ HET REDUCEREN VAN BUIKVET?
Dat klopt. African Mango is een uniek product dat het metabolism verhoogt en helpt bij het kwijtraken van hardnekkig vet in de buikstreek. Het zaadextract van de Afrikaanse mango in het product versnelt en ondersteunt op doeltreffende wijze de vetverbranding.

LEES GETUIGENISSEN VAN KLANTEN DIE AFRICAN MANGO HEBBEN GEBRUIKT

Ik wil de producent van African Mango bedanken voor het creëren van dit fantastische gewichtsverliesproduct! Het werkt echt! Ik ben echt blij omdat ik nu 7 kilo lichter ben! Als je een echt doeltreffend product wil, kies dan voor African Mango. De resultaten zijn al zichtbaar na een paar weken!

– Anne

African Mango is absoluut mijn favoriete product! Ik heb al lang te kampen met een paar extra kilootjes. Eindelijk was ik in staat om daar vanaf te raken en om te stoppen met al die experimenten met strikte diëten. Dank u, African Mango, dat ik jou heb gevonden!

– Veronique

Binnen één maand was ik af van de buikvouwen die ik al zo lang bekamp! Nu draag ik trots een bikini op het strand zonder mij zorgen te maken of mijn lichaam te verbergen achter losse kleding. Bedankt, African Mango! Ik heb eindelijk een platte buik en een droomlichaam. Ik kan dit product dan ook ten zeerste aanbevelen!

– Martha

Ik heb het altijd moeilijk gevonden om een gezond dieet te volgen. Ik heb een zwak voor snoep en voor de calorierijke gerechten van mijn moeder. Telkens als ik begon met een nieuw dieet, kon ik mij daar maar 3 à 4 dagen aan houden. Gelukkig ben ik gered door de wispelturige hand van het lot! Ik viel op een heel interesant artikel over de eigenschappen van de Afrikaanse mango. Dit artikel bevatte een lang hoofdstuk over het zaadextract, dat zou helpen bij de reductie van het lichaamsvet en de eetlust. Ik ontdekte ook dat er dieetsupplementen bestaan die dit kostbare ingredient bevatten. En toen ik op zoek ging naar een geschikt product op het internet, kwam ik uit bij African Mango. Ik besloot dat het de moeite waard was: de prijs was niet te hoog en bovendien kon ik mijn geld terugkrijgen als de resultaten mij niet bevielen. Gelukkig was het een schot in de roos! Nadat ik een aantal weken African Mango had gebruikt, was ik al verschillende kilo’s kwijt, en mijn voortdurende eetlust is nu voorgoed verdwenen. “Het is een mirakel,” dacht ik! Maar dat is niet alles. Nu heb ik meer energie en natuurlijk ook meer vertrouwen en voldoening over mijn uiterlijk. Ik kan dit product dan ook ten zeerste aanbevelen. Het is echt de moeite waard!

– Martha

BESTEL

Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: