Clavosan eenvoudig product tegen voetschimmel, jeuk en schrale huid!

Clavosan eenvoudig product tegen voetschimmel, jeuk en schrale huid!

 • Geneest schimmel op voeten en nagels
 • Verwijdert jeuk en schilfering
 • Elimineert versterkt zweten en onaangename geur
 • Geneest schrale hielen
BESTEL

Hoe werkt de “Clavosan” crème?

Clavosan eenvoudig product tegen voetschimmel, jeuk en schrale huid!

 • TEA TREE OLIE – Het fungicide (antimycotische) effect is gebaseerd op het terpenengehalte, die de structuur van de schimmel vernietigen en de essentiële activiteit van deze ziektekiemen belemmeren.
 • TERPINE – Antimycoticum met hoge efficiëntie, stopt de toename van de schimmel, onderdrukt de activiteit, verwijdert sporen uit het lichaam en voorkomt nieuwe infecties.
 • SMEERWOERTELEXTRACT – Activeert de lokale immuniteit en verhoogt de weerstand tegen pathologische micro-organismen. Doodt niet alleen de schimmel, maar herstelt bovendien de nagelstructuur, versnelt de groei van nagels en maakt deze stabieler.
 • JENEVERBES-EXTRACT – Heeft een sterk antmycotische werking en helpt zelfs tegen versterkte infecties. Is effectief, zelfs als de nagels al zijn geïnfecteerd door een schimmel die resistent is tegen schimmelwerende middelen.

Wil je de “Clavosan”crème aanbrengen?

Reinig je voeten voordat je de crème aanbrengt met zeep en droog ze af. Verdeel de crème over de hele voet. Pas de kuur ‘s avonds toe gedurende 30 dagen. Je zult merken dat je hielen weer een gezonde roze tint krijgen!

BESTEL

Waarom is “Clavosan” beter dan andere antischimmelproducten?

Clavosan eenvoudig product tegen voetschimmel, jeuk en schrale huid!

Er zijn twee soorten antischimmelproducten: de ene helpt niet, de andere kan de conditie alleen maar verbeteren tijdens de kuur. Maar deze laatste heeft geen langdurig effect, daarom moeten mensen die last hebben van schimmels dit product permanent gebruiken.

“Clavosan” verandert de situatie. Klinische onderzoeken hebben aangetoond dat dit product voet- en nagelschimmel bestrijdt. De schimmel verdwijnt direct na het aanbrengen en komt niet meer terug. Dit krachtige effect is te danken aan een combinatie van natuurlijke en milieuvriendelijke ingrediënten.

Resultaat na 30 toepassingen van “Clavosan Oil”

 • Schimmel op voeten en nagels verdwijnen jeuk en schilfering verdwijnt
 • Onaangename geur verdwijnt
 • Voeten zweten niet meer
 • Scheurengenezen
 • Motivatie, comfort en pijnloze beweging
 • Mooi, verzorgde voeten

Opinie van een deskundige

Lang geleden heeft dit product zijn efficiëntie bewezen. Het belangrijkste voordeel is de volledige verzorging. Ook als je geen last hebt van alle symptomen is “Clavosan” een prima product ter preventie. Schimmel op de voeten ontwikkelt zich zeer snel!

 

Vandaag kun je lichte schilferingen en een jeukend gevoel constateren en de dag erna kun je in het ziekenhuis belanden waar je 5 keer per dag antibiotica moet nemen. Stel een behandeling niet uit! Je moet nu handelen. Bovendien zijn schimmels besmettelijk. Als jij of iemand van je gezin ziek is, zullen vroeg of laat alle leden van uw gezin besmet raken!

– Mark Andriessen
Dr. med., “Campus van Universiteit Rotterdam. Specialist voor dermatologie, cosmetologie en mycologie.

Beoordelingen

Eerst dacht ik dat “Clavosan” een tijdelijk effect zou hebben, net als andere producten. Ik heb veel andere producten geprobeerd. De symptomen verdwenen, maar de schimmel was er nog steeds. Ik moest een dokter raadplegen en hij gaf me “Clavosan”. Sinds een half jaar leef ik zonder schimmel.

Barbara, Breda

Mijn hielen zijn zo zacht als een babyhuidje! Ik ga heel vaak naar overdekte zwembaden. Toen ik constateerde dat ik voetschimmel had, was ik niet verrast. Gedeelde doucheruimtes, kleedkamers en chloor helpen niet echt bij schimmels. Wat kan ik hieraan doen? Zo is het nu eenmaal. Al onze meisjes weten dat er geen beter product is dan “Clavosan”! We gebruiken het allemaal en niemand heeft last van schimmel.

Liselotte, Hulst

De schimmel raakt gewend aan antischimmelproducten. De voeten van mijn man zweetten zo erg dat er schimmel ontstond. We besloten om “Clavosan” te proberen omdat we hoorden dat het niet alleen de schimmel zelf bestrijdt, maar ook de oorzaak – zweten. Na 3 maanden was de nachtmerrie voorbij!

Janneke, Zandvoort

BESTEL

Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: