Denta Seal tandpasta met het effect van een vulling: vult de kleinste barstjes en gaatjes in uw tanden!

Denta Seal tandpasta met het effect van een vulling: vult de kleinste barstjes en gaatjes in uw tanden!

 • Verwijdert beginnend tandbederf
 • Vult de kleinste barstjes en gaatjes in uw tanden
 • Maakt ze weer wit en vermindert de overgevoeligheid van het glazuur
 • Professionele verzorging voor thuis
BESTEL

Professionele verzorging voor thuis

Denta Seal tandpasta met het effect van een vulling: vult de kleinste barstjes en gaatjes in uw tanden!

 1. Versterkt het glazuur
  Hydroxyapatiet sluit de blootliggende tandhalzen af en beschermt tegen invloed van buitenaf. Het voorkomt dat u pijn krijgt en versterkt het glazuur.
 2. Verwijdert bacteriën
  Barstjes en scheurtjes in uw tanden zijn gunstige omstandigheden voor bacteriën die vervolgens uw tanden ruïneren. Tijdens het poetsen pakt de DENTA SEAL tandpasta bacteriën en tandplak aan, en verwijdert ze makkelijker uit de mondholte.
 3. Herstellend
  Beschadigd tandglazuur met kleine barstjes wordt donker omdat licht niet op de juiste manier kan worden gereflecteerd. Hydroxyapatiet vult barstjes en polijst het tandoppervlak. Het glazuur wordt glad en stralend, en het krijgt weer de juiste kleur.

Verbeterde formule voor het voorkomen van gaatjes

De basis van de herstellende formule van DENTA SEAL is hydroxyapatiet. De bestanddelen vullen gaatjes en scheurtjes die in het tandglazuur zijn ontstaan.

Als gevolg daarvan wordt het glazuur zo wit als sneeuw en is het beter bestand tegen de invloed van plak en bacteriën.

BESTEL

Wat specialisten zeggen over DENTA SEAL ?

Veel tandpasta’s zijn niet in staat om goed tegen tandbederf te beschermen – ze helpen alleen met een heleboel schuim de voedselresten te verwijderen. Het is niet afdoende voor een complete en goede mondverzorging.

 

DENTA SEAL is een doorbraak op het gebied van tandverzorging voor thuis. Door de hydroxyapatiet dringt de tandpasta al in het poetsstadium door tot in het glazuur en vult alle scheurtjes, herstelt de tanden en compenseert het gebrek aan calcium en fosfaat.

Tandarts in een centrum voor mondverzorging, Irene Post

FEEDBACK VAN ONZE KLANTEN

Ik ben 44, mijn halve leven was ik vanwege mijn tanden onzeker. Slechte genen. Mijn tanden waren geel, het tandvlees gaf me de hele tijd problemen. Mijn tanden waren ook overgevoelig. Ik was enorme bedragen kwijt aan de tandarts, maar het leverde me nooit zo’n effect op als met DENTA SEAL. Met dank aan de fabrikant! Ik raad iedereen aan om over te stappen naar deze tandpasta.

Heleen

De tandarts adviseerde mij deze tandpasta. Ik verzorg mijn tanden al van jongs af aan, ik ga elke 3 maanden naar de tandarts. Om tandbederf te herstellen, tandplak te verwijderen, en voor een vulling. Dat is nu verleden tijd. Mijn tandarts is blij met de conditie van mijn tanden, en dat ben ik ook. Mijn vriendinnen denken dat ik de foto witter heb gemaakt.

Marianne

Met het ouder worden begonnen mijn tanden af te brokkelen. Mijn halve kaak zit vol met vullingen, ik moest zelfs een paar tanden laten trekken. Ik gorgelde met eikenschors om ten minste nog iets te hebben om mee te kauwen, maar het glazuur werd met de dag zwakker. Mijn dochter gaf me deze tandpasta om te testen. Ik was er erg blij mee. Mijn tanden deden geen pijn meer, het tandvlees was niet meer ontstoken. Het is nu 6 maanden geleden dat ik naar de tandarts ben geweest.

Michel

BESTEL

Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: