Detoxic van parasieten: de toxische stoffen zijn in 30 dagen verminderd!

Detoxic is een betrouwbaar middel om van toxische stoffen af te komen.

De toxische stoffen zijn in 30 dagen verminderd Speciale aanbieding!

 • Vermindert ongewenste stoffen in 30 dagen
 • Het verbetert uw gezondheid en geeft u meer energie.
 • Het verbetert de darmflora en reinigt de darmen

Controleer uzelf op tekenen van besmetting

Detoxic van parasieten: de toxische stoffen zijn in 30 dagen verminderd!

 • Allergie (uitslag, tranende ogen en een loopneus), koorts, huiduitslag, bindvliesontsteking v/h oog, gezwollen gezicht.
 • Terugkerende verkoudheid, ontstoken amandelen, verstopte neus;
 • Aanhoudende vermoeidheid (u wordt snel moe, ongeacht wat u doet);
 • Regelmatig terugkerende hoofdpijn, verstopping of diarree;
 • Spier – en gewrichtspijnen;
 • Nervositeit, slapeloosheid;
 • Donkere kringen en wallen onder de ogen.

Bestanddelen

 • Achillein Stimuleert de aanmaak van speeksel, stimuleert de aanmaak van maagsap en gal; creëert een ongunstige leefomgeving voor parasieten/toxinen.
 • Gentipricoside Heeft antiparasitaire eigenschappen, stimuleert de afscheiding van de spijsverteringsklieren, versterkt de maagperistaltiek; verwijdert parasieten uit het lichaam
 • Kruidnagelolie Heeft een pijnstillend, krampstillend en antiseptisch effect, heeft ontstekingsremmende en antibacteriële eigenschappen.

Voordelen van Detoxic

Detoxic van parasieten: de toxische stoffen zijn in 30 dagen verminderd!

 • Gecertificeerd middel tegen parasieten en toxinen;
 • Ook geschikt voor kinderen voor een opbouw van een betere weerstand. Het bevat alleen medicinale planten die op ecologische wijze zijn geteeld;
 • Geen bijwerkingen (zoals chemische medicatie die duizeligheid, misselijkheid en overgeven veroorzaken);
 • Een volledig natuurlijke en veilige ontgiftingskuur die zonder voorschrift van een arts kan worden gebruikt.

Feedback van gezondheidszorgdeskundige over DETOXIC:

Ziektes die worden veroorzaakt door parasieten zijn, na de gewone verkoudheid, de meest voorkomende aandoeningen. Er zijn tegenwoordig veel middelen tegen parasieten op de markt, maar DETOXIC was de eerste. In de afgelopen tien jaar bleek het een betrouwbaar middel dat snel resultaat levert. Ik schrijf DETOXIC voor aan mijn patiënten voor de behandeling en om besmetting met parasieten te voorkomen.

Johan Flink Gezondheidszorgdeskundige

Wat zeggen klanten die DETOXIC al hebben geprobeerd?

in 2011 had ik een wormbesmetting opgelopen. Mijn toestand was kritiek. Het begon allemaal met een ziekte die maar niet beter werd. Na een medisch onderzoek werd ik geadviseerd om me te laten testen op parasieten. Uit de test bleek dat ik wormeitjes in mijn lichaam had. Ik werd behandeld in een ziekenhuis dat gespecialiseerd is in infectieziekten en kreeg chemische medicijnen toegediend. Na een jaar waren de wormen terug. Ik nam mijn toevlucht tot alternatieve geneeswijzen. DETOXIC scheen het meest effectief te zijn. Sinds 2,5 jaar voel ik me geweldig! Ik ben verlost van: allergie, astma, overgevoeligheid, duizeligheid en pijn. Mijn tong heeft weer zijn natuurlijke kleur en mijn darmen functioneren perfect!

Lilian

Ik heb goed naar de inhoud van DETOXIC gekeken op internet en de feedback gelezen. Natuurlijk had ik mijn bedenkingen of het me zou helpen of niet. Na een gesprek met de adviseurs, heb ik besloten om het te proberen. Ik volgde de aanbevelingen strikt op. Na het beëindigen van de kuur, voelde ik me een ander mens. Ik was weer in een goed humeur en presteerde buitengewoon op het werk. Ik sprong een gat in de lucht vanwege al die resultaten! Mijn klachten waren verdwenen!

Annemiek

HARTELIJK DANK voor dit fantastische product! Onze zoon was constant ziek. Huiduitslag was niet zijn grootste probleem! Verstopping, diarree, gebrek aan eetlust, bleek, een loopneus en buikpijn. We hebben hem zoveel medicijnen gegeven! Vervolgens werd besloten om hem medicatie voor volwassenen te laten nemen. Gelukkig kwam zijn tante op bezoek. Zij bleek professioneler te zijn in het stellen van een diagnose dan sommige artsen. Dat is wat je levenservaring kunt noemen! Ze raadde DETOXIC aan. Allemachtig! Na een maand was onze jongen onherkenbaar. Hij werd sterker en actiever! Belangrijker nog, hij was plotseling geïnteresseerd in studeren! Nu blijf ik opletten, zodat er geen parasiet ons leven meer kan bederven!

Karin

Hoe werken wij?

 1. U plaatst een bestelling op de website
 2. Wij nemen contact met u op
 3. We sturen u uw bestelling
 4. U betaalt bij ons achteraf

Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: