Fresh Fingers schimmel: is een effectief middel tegen voetschimmel, vieze geur en jeuk!

Climbazole bestrijdt de schimmel effectief

Fresh Fingers is een gepatenteerde formule die voetschimmel, vieze geur en jeuk behandelt.

 • Neutraliseert onaangename geuren
 • Bestrijdt voetschimmel
 • Elimineert jeuk tussen de tenen
 • Voorkomt nagel mycose
 • Behandelt schilfers

Climbazole bestrijdt de schimmel effectief

Fresh Fingers schimmel: is een effectief middel tegen voetschimmel, vieze geur en jeuk!

Fresh Fingers is een gepatenteerde formule die voetschimmel, vieze geur en jeuk behandelt.

Een complex van verzachtende componenten creëert een onzichtbaar schild, dat verankering van schimmels in de huid en vorming van kloven voorkomt. Dankzij de actieve organische componenten, waaronder Climbazole en Farnesol, is Fresh Fingers effectief in het bestrijden van verschillende vormen van mycose die de voeten en teennagels beïnvloeden.

De etherische olie met pepermunt zal uw voeten koelen na een dag hard werken en elimineert onaangename geuren.

Fresh Fingers is een uniek gecertificeerd product

Fresh Fingers schimmel: is een effectief middel tegen voetschimmel, vieze geur en jeuk!

 • Het bevat geen genetisch gemodificeerde organismen (GMO)
 • Samengesteld uit natuurlijke ingrediënten
 • Bevat geen kunstmatige kleurstoffen en conserveringsmiddelen
 • Geeft geen contra-indicaties
 • Gepatenteerde synergetische formule

Kan het gevaarlijk zijn?

Fresh Fingers is gemaakt van natuurlijke ingrediënten gehaald uit planten. Het bevat geen kunstmatige kleurstoffen, conserveringsmiddelen, geurstoffen of GMOs. De spray heeft geen contra-indicaties en bijwerkingen.

Advies van de vakman

“Patiënten klagen vaak over voetschimmel. Gebaseerd op jarenlange ervaring wil ik zeggen dat het regelmatig gebruik van de juiste medicijnen en hygiëne van de voeten cruciale factoren zijn. Fresh Fingers bestrijdt niet alleen effectief schimmelinfecties, maar heeft ook een volledig natuurlijke samenstelling. Dit product is gewoon geweldig! Gebruik het twee keer per dag na het wassen van de voeten en u zult de jeuk en roodheid op uw voeten vergeten. Het helpt bovendien tegen nare geurtjes. Ik adviseer de spray aan iedereen, zelfs als preventieve zorgoptie.”

Gerrit Vrekers Specialist, Gecertificeerd in Dermatologie Fresh Fingers is een effectief middel tegen voetschimmel, vieze geur en jeuk

Terugkoppeling

“Ik werk als verkoper in een winkel. Aan het einde van een drukke dag waren mijn voeten altijd erg bezweet en begon het te steken tussen mijn tenen. De volgende ochtend verschenen er rode schilferende vlekken op mijn huid waardoor het dragen van open schoenen onmogelijk werd. Ik had geen idee hoe ik dit probleem kon aanpakken. Gelukkig raadde mijn dokter Fresh Fingers aan om te proberen. Ik besloot om zijn aanbeveling te volgen en kocht Fresh Fingers. Toen ik het voor de eerste keer gebruikte, genoot ik vrijwel direct van het gevoel van koelte. Bovendien heeft het een aangename geur. Nu gebruik ik altijd Fresh Fingers en er is geen spoor van schimmel op mijn voeten te vinden. Mijn nagels zien er mooi uit en zelfs mijn huid is schoon en zacht. De rode vlekken verdwenen ook.”

Karin, 45

“Teennagel schimmel was het hardnekkige probleem van mijn man. Hij heeft een actieve levensstijl en bezoekt regelmatig de sauna, een zwembad en de fitnessruimte. Misschien heeft hij de infectie daar ergens opgelopen. Hij probeerde verschillende behandelingsmogelijkheden, maar tevergeefs. Daarom kocht ik Fresh Fingers voor hem en het werkte. Ik wil hieraan toevoegen dat Fresh Fingers niet alleen schimmel bestrijdt, maar ook vieze geurtjes wegneemt. Veel vrouwen zullen me begrijpen; Het is verschrikkelijk wanneer de voeten en schoenen van je partner stinken. Fresh Fingers pakt dit probleem ook aan, het geeft de voeten een milde geur. Het maakt niet uit waar we heen gaan, naar de zee, het platteland of de rivier, we gebruiken de spray daarna altijd op onze voeten.”

Anna, 37

“Ik beweeg veel gedurende de dag en ‘s avonds gaan mijn voeten jeuken, zweten en stinken. Ik werk in een duur restaurant en andere schoenen zijn gewoon geen optie. Het is moeilijk voor te stellen hoe lang ik zou hebben geleden als mijn collega mij niet de spray Fresh Fingers, tegen schimmel en jeuk, had aangeraden. Ik had niet echt vertrouwen in de doeltreffendheid, maar op een nacht, na het douchen, probeerde ik dan toch de spray. De volgende ochtend zag ik geen roodheid op mijn voeten en voelde ook geen jeuk. Het resultaat was geweldig! Nu gebruik ik de spray dagelijks en beveel het ook aan mijn collega’s aan. Mijn werk is nu veel leuker en klanten zijn blij met de service, wat resulteert in hogere fooien!”

Arie, 24

Hoe kunt u Fresh Fingers bestellen?

 1. Vul het bestelformulier in op de website
 2. Wacht op het belletje van de verkoper die binnenkort contact met u opneemt
 3. Betaal de bestelling als u het ophaalt bij het postkantoor of ontvang de levering door een bezorger. Betaal de spray alleen wanneer u het heeft ontvangen.

Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: