Goji cream van rimpels: de kracht van 1000 bessen in één druppel crème!

Rijpe Goji bevat:

  • 20 meest waardevolle aminozuren
  • vitamine C (500 keer meer vergeleken met sinaasappels) vitamine E
  • ijzer (15 keer meer vergeleken met appels)
  • vitamine B groep
  • betaïne

EFFECTEN GOJI CRÈME

Goji cream van rimpels: de kracht van 1000 bessen in één druppel crème!

Het is klinisch bewezen dat Goji crème het verouderingsproces van cellen stopt en de celvernieuwing ondersteunt. De grote verscheidenheid aan vitaminen en mineralen, waaronder biotine, vormen de juiste formule die in staat is om in de diepere huidlagen door te dringen. Dit zorgt voor het maximale effect van Goji crème

De Aminozuren in Goji Bessen hebben een sterke antioxidante werking. Dit zorgt ervoor dat de crème 24 uur lang effectief werkt. Aminozuren werken als een spons voor de maximale vochtopname. Dit garandeert een diepere huid hydratatie en een buitengewone rimpelvermindering.

Hoe aan te brengen

  • Stap 1 Verwijder voorzichtig de make-up van de huid met een gezichtsreiniger of tonic.
  • Stap 2 Breng de crème op de huid aan met cirkelvormige bewegingen. Vermijd het gebied rondom de ogen.
  • Stap 3 Je huid verstevigt meteen en is diep gehydrateerd.

De crème blijft gedurende 24 uur na gebruik actief! Wat is het gevaar van rimpels?

Goji cream van rimpels: de kracht van 1000 bessen in één druppel crème!

Rimpels zijn zichtbare huidplooien door buitensporige activiteit van de gezichtsspieren, het verlies van de elasticiteit van de huid, de stevigheid en andere redenen. De elasticiteit wordt geleverd door collageenvezels van de onderhuid, en de stevigheid – door moleculen van hyaluronzuur die tussen de collageenvezels zit.

Rimpels blokkeren bloedvaten, ze tasten de bloed en lymfe circulatie in de huid aan. Het laat geen zuurstof door in de nieuwe huid, nieuwe rimpels verschijnen en de oude worden dieper. Indien onbehandeld is het proces onomkeerbaar. Het voorkomen van rimpelmethoden: lotions, maskers, Botox injectie’s, chemisch vervellen en plastische chirurgie. De laatste drie methoden worden beschouwd als de meest gevaarlijke.

MENING VAN DE EXPERT

Bij het creëren van onze gezichtsproducten geven wij de voorkeur aan natuurlijke ingrediënten. Hendel BV gebruikt innovatieve methoden om populaire gezichtsverzorgingsproducten te ontwerpen. Voordat ze in de winkel liggen testen onze dermatologen de producten en voeren klinische proeven uit. Goji cream heeft zichzelf bewezen om zeer effectief te zijn tegen rimpelvermindering en huidverjonging.

Johan Vaatstra Toonaangevende Specialist van huidverzorgingsproducten, Hendel BV

Echte mensen. Echte resultaten.

“Resultaat die mij verbijsterde” “Goji Cream bleek een echte uitkomst voor mij: na slechts twee weken regelmatig gebruik waren de rimpels zichtbaar gladder, gezichtscontour was gelift en de huid werd soepeler. Nu adviseer ik het iedereen: wees niet bang om deze prachtige crème te proberen, het zal je niet teleurstellen!”

Monica, 45 jaar

“Effect als een volledige chirurgische facelift” “Ik heb Goji Cream geprobeerd. Ik hou van experimenteren met iets nieuws. Ik was verrast door de zachte textuur, de crème wordt snel geabsorbeerd, het laat geen olie sporen achter en er is geen schittering. Het effect kan makkelijk worden vergeleken met een contour lift in een salon. Twee weken – en mijn gezicht werd 10 jaar jonger!”

Heleen, 55 jaar

“Frisse huid na je 50e” “Onlangs gaf mijn vriend mij een potje Goji Cream. Na het geprobeerd te hebben, was ik compleet getransformeerd! De huid werd strakker en frisser , en fijne lijntjes verdwenen in het niets. Nu ben ik blij om mijn spiegelbeeld te zien”.

Nancy, 52 jaar

Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: