Profolan voor haargroei: al na 3 maanden staat u versteld van het resultaat!

Profolan voor haargroei: al na 3 maanden staat u versteld van het resultaat!

WAT IS PROFOLAN?

 

Profolan is een voedingssupplement met de innovatieve Grow3 formule, een unieke combinatie van heermoesextract, brandnetel en L-cysteïne. Het is volledig gebaseerd op natuurlijke bestanddelen die op succesvolle wijze de haargroei stimuleren en die de natuurlijke haarkleur in stand houden.

 

Profolan is een volledig nieuwe product dat onlangs de markten heeft veroverd. Het product is bedoeld voor mannen die te kampen hebben met haaruitval, haarverlies of een afgezwakte haargroei. De effectieve impact van de Grow3 formule op het haarconditie is bevestigd in klinische tests.

 

Profolan is gebaseerd op natuurlijke stoffen die volstrekt veilig zijn voor de gezondheid. De productaanwijzingen zijn erg eenvoudig – u neemt twee keer per dag een pil bij het eten en slikt deze door met een glas water. Al na 3 maanden staat u versteld van het resultaat!

BESTEL

HOE WERKT PROFOLAN?

Profolan heeft zijn positieve impact te danken aan een innovatieve mix van natuurlijke bestanddelen – de Grow3 formule die verantwoordelijk is voor de stimulatie van de haargroei en voor het versterken van zijn natuurlijke kleur. Bovendien heeft Profolan een samenstelling van vitamines en mineralen die de DHT blokkeert, die bijdraagt tot de verbetering van de bloedtoevoer naar de hoofdhuid en die de haarzakjes versterkt.

Tal van klinische onderzoeken bevestigen de positieve invloed van Profolan op de haarconditie bij mannen. 9 op 10 klanten waren zelfs uiterst tevreden over de resultaten nadat zij het product gedurende 3 maanden geregeld hadden gebruikt. U hoeft slechts 2 capsules per dag in te nemen om op doeltreffende wijze de strijd aan te gaan met uw haaruitval.

De doeltreffendheid van Profolan is gebaseerd op het gebruik van natuurlijke bestanddelen die geen bijwerkingen veroorzaken. Het product is dan ook volledig veilig voor uw lichaam.

Profolan voor haargroei: al na 3 maanden staat u versteld van het resultaat!

BESTEL

WAAROM ZOU U PROFOLAN AANKOPEN?

  1. Unieke Grow3 formule met een doeltreffendheid die is bewezen door tal van klinische onderzoeken.
  2. Hoge doeltreffendheid – 9 op 10 mannen waren zeer tevreden met de effecten na geregeld gebruik van het product.
  3. Een onmiddellijke en snelle verzending!

VOOR WIE IS PROFOLAN BEDOELD?

Profolan met de innovatieve Grow3 formule is bedoeld voor mannen boven de 18 die te kampen hebben met haaruitval. Het maakt niet uit of het haarverlies lang geleden is begonnen of dat u dit netelige probleem nog maar pas heeft opgemerkt. Profolan capsules gaan iedere vorm van haaruitval op doeltreffende wijze tegen omdat zij in tegenstelling tot andere producten die verkrijgbaar zijn op de markt, binnenin het organisme actief zijn en zich toespitsten op de hoofdoorzaak van het haarverlies. Het maakt niet uit of het haarverlies wordt veroorzaakt door stress, door uw leeftijd, genetische factoren of een ongeschikte levensstijl. Het gebruik van Profolan capsules stellen u in iedere levensfase in staat om het haarverliesproces een halt toe te roepen en om het haar op een natuurlijke en veilige wijze te herstellen. Bovendien is het zo dat Profolan door zijn unieke bestanddelenmix het DHT-hormoon niet alleen blokkeert en de processen stimuleert die verantwoordelijk zijn voor de haargroei, maar dat het tegelijk de natuurlijke haarkleur herstelt en in stand houdt en zo het vergrijzingsproces stopt. Profolan is een ideale oplossing voor iedere man die voor eens en altijd van hun haarverliesprobleem af willen!

Profolan voor haargroei: al na 3 maanden staat u versteld van het resultaat!

FAQ

WANNEER KAN IK DE EERSTE EFFECTEN VERWACHTEN VAN HET GEBRUIK VAN PROFOLAN?
Aangezien haar ongeveer 1,3 cm per maand groeit, wordt u geadviseerd om Profolan ten minste 3 maanden lang te gebruiken. Sommige mannen merkten binnen de eerste 6 weken een snelle haargroei, maar anderen hebben pas na een aantal maanden effecten kunnen vaststellen. Volgens klinisch onderzoek zijn de beste resultaten te zien na 6 maanden, maar het is mogelijk dat er ook vroeger al een aanzienlijke verbetering van de haardichtheid en een lagere haaruitval worden opgemerkt.

 

WERKT PROFOLAN VOOR IEDERE SOORT HAARUITVAL?
In tegenstelling tot andere preparaten werkt Profolan van binnenin het organisme en spitst het zich toe op de genezing van de hoofdoorzaak van iedere vorm van haaruitval. Het supplement bindt op doeltreffende en volstrekt natuurlijke wijze de strijd aan met haaruitval, of de oorzaak daarvan nu uw leeftijd, een genetische factor of stress is (of nog iets anders).

 

WAT IS GROW3 EN WAT ZIJN DE KENMERKEN ERVAN?
Het innovatieve Grow3 complex is een combinatie van brandnetel-, heermoes- en L-cysteïne-extract. Al deze bestanddelen nemen actief deel aan het tegengaan van het DHT-hormoon, dat verantwoordelijk is voor haaruitval, en stimuleren bovendien de haargroei. Profolan bevat tevens vitamins en mineralen die een positieve invloed hebben op de productie en de conditie van het haar, alsook op zijn natuurlijke kleur.

 

WAT IS DHT?
DHT oftewel dihydrotestosteron is een ongewenst hormoon dat meer voorkomt bij mannen die te kampen hebben met haaruitval. DHT zorgt ervoor dat het haar zijn kleur verliest, broos wordt en sneller uitvalt. Volgens internationale bronnen is het verlagen van het DHT-gehalte en het blokkeren van de toegang die het hormoon heeft tot de haarzakjes, een doeltrffende oplossing tegen haaruitval. De bestanddelen van Profolan stoppen actief de ongewenste invloed van DHT en stimuleren tegelijk de haargroei.

 

HOE MOETEN PROFOLAN PILLEN WORDEN INGENOMEN?
Het doseren van het voedingssupplement Profolan is heel eenvoudig. U neemt gewoon twee pillen per dag bij het eten en slikt deze door met een glas water (minimum 30 cl).

 

WIE NEEMT BETER GEEN PROFOLAN PILLEN?
Het preparaat mag niet worden ingenomen door jongemannen onder de 18. Bij twijfels over het gebruik dient u contact op te nemen met de producent of uw arts, vooral wanneer u geneesmiddelen inneemt of lijdt aan een ziekte. Profolan is een volstrekt natuurlijk en veilig preparaat. Bijwerkingen komen dan ook zelden voor.

INGREDIËNTEN

Profolan voor haargroei: al na 3 maanden staat u versteld van het resultaat!

  1. BRANDNETEL. De grote brandnetel (Urtica dioica) en de kleine brandnetel (Urtica urens) zijn planten uit de brandnetelfamilie. Beide planten worden gekenmerkt door overvloedige gekartelde en hartvormige bladeren. De bloemen, balderen, zaden en wortels van de brandnetel worden gebruikt bij vele therapieën aangezien zij diverse chemische bestanddelen bevatten. Dankzij de grote hoeveelheid voedende stoffen zorgt dit bestanddeel er op prachtige wijze voor dat de haaruitval wordt gestopt, wat is aangetoond in tal van onderzoeken.
  2. HEERMOES. Heermoes (Equisetum arvense) is een kruid dat vooral in Europa groeit. Dit bestanddeel is een rijke bron van voedende stoffen met tal van toepassingen. Dat is bevestigd in tal van onderzoeken, zoals tests die zijn uitgevoerd door specialisten van het Medisch Centrum van de Universiteit van Maryland. De aanwezigheid van dit bestanddeel in het preparaat zorgt voor een versteviging van het haar van binnenuit, door de haarzakjes te voeden met vitamines en vele andere micro-elementen die essentieel zijn voor een algemene verbetering van de haarconditie.
  3. L-CYSTEÏNE. L-cysteïne is één van de twintig belangrijkste endogene aminozuren. Kenmerkend voor L-cysteïne zijn de unieke voedende stoffen erin. Het draagt onder meer bij tot de voeding en de regeneratie van de cellen. Daarom leidt een tekort aan L-cysteïne vaak tot haaruitval. De juiste dosis L-cysteïne in dit preparaat zorgt ervoor dat een behandeling doeltreffend kan zijn.
  4. VITAMINES EN MINERALEN. De bestanddelen van dit preparaat zoals vitamine E en B6 dragen volgens het Medisch Centrum van de Universiteit van Maryland in hoge mate bij tot een beter haargroei. Bovendien hebben wetenschappers in de jaren ’90 ontdekt dat elementen zoals zink en koper haaruitval kunnen voorkomen. De uitgevoerde tests hebben aangetoond dat zink en koper het samentrekken van de haarzakjes tegengaat en de regeneratie ervan stimuleert.

WAT ZEGGEN DE EXPERTS?

“Volgens mij is Profolan een innovatief preparaat dat haaruitval op een doeltreffende wijze voorkomt. Geregeld gebruik ervan voorkomt de miniaturisatie van de haarzakjes en helpt het haar van mannen met haaruitval te herstellen en in stand te houden. Het preparaat is het enige op de markt dat taurine bevat, wat volgens onderzoek een kernfactor is in het tegengaan van haaruitval. Daarom kan ik Profolan aanbevelen aan alle mannen als een briljant alternatief voor een dure haartransplantatie.”

Eugene Perez – VS

BEOORDELING DOOR KLANTEN

Eerst en vooral wil ik de producenten van Profolan bedanken omdat ik eindelijk een preparaat heb gevonden dat mij helpt met mijn haarverlies. En geloof me, ik heb al vele preparaten uitgeprobeerd die verkrijgbaar zijn op de markt. Ik ben 25 jaar oud en haaruitval op jonge leeftijd is niet fijn. Nu ik Profolan gebruik, heb ik de eerste effecten echter al na 3 weken opgemerkt. Mijn haar valt niet meer uit en ik vind haarplukjes waar er vroeger geen haar meer was! Daarom kan ik zonder meer bevestigen dat Profolan momenteel het beste haaruitval preparaat is!

Greg

Toen mijn haar begon uit te vallen heb ik daar niet al te veel aandacht aan besteed. Maar de vele opmerkingen van mijn collega’s op het werk over mijn terugwijkende haarlijn hebben mij ertoe gebracht daar iets aan te willen doen! Ik was op zoek naar een doeltreffend preparaat dat een goed alternatief was voor een dure haartransplantatie. Toen kwam ik uit bij Profolan. Hoewel ik er in de eerste week nog geen effecten van zag, boekte ik na 2 maanden gebruik eindelijk wel het gewenste resultaat. Ik kan dit uiterst doeltreffende preparaat aanbevelen aan alle mannen!

William

BESTEL

Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: