Psorilax van psoriasis: helpt bij de opbouw van een gezonde huid en met één behandelkuur verwijdert het de jeukende!

Het helpt bij de opbouw van een gezonde huid en met één behandelkuur verwijdert het de jeukende, schilferige en verdikte huid.

  • Het product vermindert jeuk, pijn en de loslatende huid.
  • Vermindert de psoriasisplekken op de knieeen, het gezicht, de ellegebogen, handen, voeten en de rug.
  • Bevordert uw zelfverzekerdheid en geeft u zelfvertrouwen

Psorilax is tot stand gekomen op basis van een wetenschappelijke ontwikkeling die uw psoriasis klachten verlichten

Psorilax van psoriasis: helpt bij de opbouw van een gezonde huid en met één behandelkuur verwijdert het de jeukende!

In een huidkliniek werd in 2012 een ontdekking gedaan die een doorbraak was in de behandeling van psoriasis.

In het laboratorium vonden wetenschappers een formule die met het gebruik van ‘slimme’ cellen psoriasisplekken behandelt. De cellen zijn zo ontwikkeld dat zij de beschadigde huidcellen detecteren en deze zachtjes scrubben. Daarbij zijn de cellen erop gericht om de functies van het weefsel in de leder- en opperhuid te herstellen.

Een uitgebreide behandeling met behulp van Psorilax voorkomt ontstekingen, beschermt uw huid van binnen en van buiten, bevordert de genezing van psoriasisplekken en verhindert verdere ontwikkeling van psoriasis. De ‘slimme’ cellen zijn volledig identiek aan de cellen van het menselijk lichaam en daardoor ondervindt u geen bijwerkingen. De cellen trekken in de diepere lagen van de opperhuid en vormen hier een basis voor een nieuwe en gezonde huid.

Psorilax bevat vijf basis ingrediënten die elk effectief zijn bij de behandeling van psoriasis

Psorilax van psoriasis: helpt bij de opbouw van een gezonde huid en met één behandelkuur verwijdert het de jeukende!

  1. Wei proteïne bevat alle negen essentiële aminozuren en heeft een laag lactosegehalte. Wei proteïne zorgt voor cel vernieuwing.
  2. Candelillawas wordt verworven uit de plant Euphorbia Cerifera, die in Noord- en Centraal-Mexico en het Big-Bendgebied in Texas groeit. Dit natuurlijke bestanddeel voorkomt infecties en zorgt voor de vermindering van pijn, zwellingen, bloedingen, schilfering en jeuk.
  3. Sheaboter is een rijke bron van antioxidanten. De boter bevat een hoog gehalte aan vitamine A, E en F en is zeer geschikt om de huid te hydrateren, de bloedsomloop te verbeteren en de elasticiteit van de huid te bevorderen. Sheaboter verstevigt de dunne huid en beschermt deze tegen invloeden van buitenaf.
  4. Koolzaadolie versnelt de vernieuwingsprocessen van de cellen. Daarbovenop hydrateert, verzacht, voedt en regenereert het de huid.
  5. Panthenol is een goede hydratant vanwege diens vermogen om vocht aan te trekken en vast te houden. Het fungeert als smeermiddel voor het huidoppervlak waardoor de huid zacht en glad aanvoelt.

Waarom is Psorilax beter dan vergelijkbare producten?

Psorilax is een effectieve en nieuwe behandeling van psoriasis. Het product is klinisch getest en heeft kwaliteitscertificaten ontvangen. In tegenstelling tot andere middelen heeft Psorilax een veelomvattend effect. Psorilax beëindigt de jeuk en het schilferen, bevordert het herstel van de huid, normaliseert de pH-waarde, voedt en hydrateert de huid.

Mening van experts

Ik behandel vaak patiënten met psoriasis die door andere artsen zijn behandeld en ervan overtuigd zijn dat psoriasis niet te behandelen is. Volgens deze patiënten is lijden en accepteren de enige mogelijkheid. Mijn patiënten klagen over pijn en ongemak en dat er niks is dat helpt. Als u daadwerkelijk wil beginnen met het behandelen van de aandoening en de symptomen wil verlichten dan beveel ik u de zeer effectieve Psorilax crème aan. Ik ken de formule van Psorilax en ik heb de effecten ervan gezien. Psoriasis kan wel degelijk goed worden behandeld.

Jan Machielsen Huidspecialist, 30 jaar ervaring

Ervaringen van onze klanten die Psorilax hebben gebruikt

Mijn onderarmen waren tot aan de ellebogen bedekt met psoriasis, ik was radeloos. Mijn vriendin raadde Psorilax aan. De crème werkt prettig, het verlicht jeuk en het vermindert de psoriasisplekken. Het product heeft een kalmerend effect. Na de behandeling was mijn huid mooi en zacht. Langzaam maar zeker is mijn probleem verholpen. Nu zijn gelukkig mijn armen weer toonbaar.

Inez Stout Nieuw Millingen, 45 jaar

Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: