Snail Farm anti rimpel: verjongingsserum voor de huid rond de ogen

Snail Farm anti rimpel: verjongingsserum voor de huid rond de ogen

Zichtbaar resultaat na 7 dagen gebruik

 • DE KRACHT VAN MOEDER NATUUR voor stralende ogen
 • NATUURLIJKE HULP VOOR vermoeide ogen
BESTEL

Voordelen Snail Farm

 1. Trekt lijntjes in het gezicht strak
 2. Maakt de huid elastisch
 3. Hydrateert en voedt
 4. Laat donkere kringen en wallen onder uw ogen verdwijnen

Snail Farm anti rimpel: verjongingsserum voor de huid rond de ogen

BESTEL

DIT WONDERBAARLIJK VERJONGINGSELIXER werd een bestseller wereldwijd!

Snail Farm is een verjongingsserum voor de huid, met het effect van botox . Het is gebaseerd op zwarte slakkenslijm.

Slakkenslijm maakt de huid glad, trekt rimpels strak, versnelt de genezing van microbeschadigingen en geeft de huid elasticiteit.

Het SYN®-AKE complex is een veilig alternatief voor botox-injecties: het ontspant de spieren, vermindert kramp en voorkomt rimpels.

ZICHTBAAR RESULTAAT na 7 dagen gebruik

 • Wallen verdwijnen
 • De huid rond de ogen wordt gehydrateerd
 • Donkere kringen verdwijnen
 • Rimpels worden glad getrokken

Snail Farm anti rimpel: verjongingsserum voor de huid rond de ogen

3 simpele stappen NAAR PERFECTIE

 1. Breng een kleine hoeveelheid serum aan op de schone huid rond de ogen
 2. Masseer met uw vingertoppen in tot het volledige is ingetrokken
 3. Gebruik het tweemaal daags, ‘s ochtends en ‘s avonds, voor het beste resultaat

MENING VAN EEN EXPERT

Slakkenslijm heeft unieke eigenschappen om cellen te vernieuwen; gecombineerd met het peptidecomplex SYN®-AKE heeft het een krachtige verjongende werking. Geen enkel ander anti-verouderingsmiddel heeft een dergelijke samenstelling!

Eerst en vooral verbetert het de elasticiteit van de huid, de huid wordt steviger, rimpels worden strak getrokken, wallen en donkere kringen verdwijnen. De gevoelige huid rond de ogen is 12 uur lang beschermd tegen schadelijke milieueffecten. Dit is een veilig en doeltreffend alternatief voor injecties of een operatie.

Sylvia de Lange schoonheidsspecialiste in een beautykliniek ‘Onze kliniek heeft een geweldig goede naam’

Echte mensen – ECHTE RESULTATEN!

Na mijn 35e begon ik rimpels rond de ogen te krijgen. Ik probeerde veel crèmes, inclusief de duurdere, er was bijna helemaal geen effect. Ik dacht hard na over botox, maar ik ontdekte Snail Farm precies op tijd. Meiden, dit is een wonder! In een week tijd begon ik te merken dat de lachrimpeltjes snel verdwenen, één voor één. In een maand tijd was ik bijna onherkenbaar. Oordeel zelf maar. Ik zou dit serum voor niets ter wereld willen ruilen.

Diana, 38

Ik gebruik dit serum nu ongeveer een maand, ik ben zeer tevreden. Het absorbeert snel, hydrateert de huid in een handomdraai, de ogen worden groter. Ik ben ‘s ochtends eindelijk van de wallen onder mijn ogen af. Snail Farm laat geen vette glans of laag achter op de huid. Het kan worden gebruikt als foundation. Het is een ware uitkomst voor mij.

Alie, 32

Snail Farm herstelde niet alleen mijn jeugdige uiterlijk, maar zorgde er ook voor dat ik weer van mezelf hou. Met het ouder worden, besteedde ik minder aandacht aan mezelf, het was verschrikkelijk om mezelf in de spiegel te bekijken. Toen mijn dochter mij dit masker gaf, geloofde ik er niet in, maar ik begon in een mum van tijd te veranderen. Als eerste verdwenen de wallen, nu zie ik er uitgerust uit. Rimpels werden ook strak getrokken. Het resultaat is overduidelijk.

Wilma, 46

BESTEL

Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: