VaricOff uit spataderen: ga door het leven op lichte en ontspannen benen!

VaricOff uit spataderen: ga door het leven op lichte en ontspannen benen!

Wij kennen dit probleem: gehele dag op de benen, gebrek aan beweging. ‘S avonds droom jij alleen over een goede massage, die een opluchting aan de vermoeide, pijn doende benen gaat brengen. In de nacht heb jij last van pijnlijke krampen en deze problemen worden met elke dag sterker. Zulke verschijnselen vormen een resultaat van problemen met bloedcirculatie in de beneden ledematen en kunnen eveneens voor latere problemen met spataders verantwoordelijk zijn. Spataders kunnen je leven nog meer compliceren en een groot ongemak verbonden met het eruitzien veroorzaken.

BESTEL

Ontdek op nieuw de schoonheid van je benen!

VaricOff uit spataderen: ga door het leven op lichte en ontspannen benen!

Indien ben jij een vrouw, die tot nu toe haar benen niet wilde laten zien en zelfs in zomer in broek heeft gelopen, nu kun jij het wijzigen! VaricOff elimineert het niet esthetisch eruitzien van de benen die met spinnekoppen aangetast zijn, het helpt eveneens bij spataders. De ingrediënten van onze crème veroorzaken, dat uitstekende aders naar hun normale toestand gaan terugkomen en jij van hun onberispelijk eruitzien gaat genieten.

Goed voor de huid

Omdat jij onze crème op de huid aanbrengt, hebben wij ervoor gezorgd, dat deze ook verzorgt wordt. De poriën worden niet door deze crème gesloten en huid wordt niet geïrriteerd. Daarnaast wordt de huid sterk bevochtigd, glad en soepel, zodat je benen niet alleen licht maar ook prachtig eruitzien.

BESTEL

Gecheckte ingrediënten

VaricOff uit spataderen: ga door het leven op lichte en ontspannen benen!

 1. Extract uit paardenkastanje
  Extract uit paardenkastanje vormt één van de het meest doelmatige en gecheckte ingrediënten. Het herstelt de flexibiliteit van bloedvaten, maakt ze meer dicht en versterkt de wanden ervan, waardoor spinnekoppen verdwijnen. Het verbetert de bloeddoorstroom in de aders. Dankzij zulke eigenschappen voorkomt het ontstaan van spataders. Het heeft eveneens een anti-inflammatoire werking.
 2. Diosmine
  Diosmine is een volgend van belangrijke stoffen in de strijd tegen spataders. Het verbeterd vooral de duurzaamheid van de wanden van bloedvaten, wat op hun betere flexibiliteit beïnvloedt. Het verbeterd de bloedcirculatie. Vermindert nachtkrampen en het gevoel van zware benen.
 3. Troxerutine
  Troxerutine behoort tot bioflavonoïden. De voornaamste taak bestaat uit eliminatie en voorkomen van oedemen. Troxerutine biedt zulke effecten aan, omdat het verkleint de doordringbaarheid van bloedvaten, waardoor exudatie geremd wordt. Het verbetert de microcirculatie van bloed.
 4. Hesperidine
  Hesperidine is de gele kleurstof die in de citrusvruchten voorkomt. Het vermindert de doordringbaarheid van capillairen. Het beschermt de vaten tegen barsten, wat een bijzondere betekenis voor personen met couperose heeft. Het versterkt de spanning van aders, wat de bloed sneller doorstroomt. Hesperidine kalmeert het gevoel van gevoelloosheid, oedemen en benenkrampen.
 5. Smalle weegbree
  Smalle weegbree is al eeuwen lang gebruikt tot het verwijderen van oedemen. Het versterkt de bloedvaten en verbetert de bloedcirculatie. Daarom wordt ze vaak tegen spataders gebruikt. Het heeft vele waardevolle kenmerken, o.m. het reinigt de poriën en maakt de huid gladder.
 6. Valkruid
  Valkruid help om met de spinnekoppen te vechten. Op een uitstekende manier herbouwt de wanden van bloedvaten, voorkomt rode plekken en ontstekingen. Het heeft een versmalende werking. Het helpt om de bloeddruk in de benen te verlagen.

Elke dag VaricOff biedt opluchting aan duizenden mensen op de gehele wereld

Hanneke, 41 jaar

“Ik werk in de apotheek, dus bijna de gehele dag sta ik op de benen. Helaas steeds vaker had ik het gevoel van zeer vermoeide en zware benen. Ze hebben pijn gedaan en na terugkomst kon ik niets meer doen, dan alleen maar zitten. Het heeft wel op mijn leven invloed gehad. VaricOff heeft mij zeer geholpen. Ik heb het iedere dag toegepast en elke dag heb ik gevoeld, dat het beter is. En uiteindelijk was het gevoel van zwarte weg, de pijn was er niet meer. VaricOff is natuurlijk steeds met mij, want ik wou, dat het met mij voor altijd blijft :)”

Monica, 38 jaar

“Spataders vormden een nachtmerrie voor mij. Ik heb nagedacht op welke manier dit ongemak te verminderen, want eigenlijk was ik niet enthousiast over een chirurgische ingreep. Daarom heb ik besloten om naar natuurlijke middelen te grijpen. Varicoff heeft mij met zijn samenstelling overtuigd, want het heeft echt vele doelmatige ingrediënten. Bijna iedereen die met spataders vecht kent zulke stoffen als diosmine of hesperidine en in deze crème zitten er nog meer natuurlijke extracten. Maar wat zijn de effecten? Zeer goed! De toestand van mijn aders word echt beter. Mijn benen zien aanzienlijk beter eruit dat enkele weken geleden. Ik heb de toepassing nog niet afgerond en ik ben al nu tevreden.”

Henk, 36 jaar

“De gehele dag achter het stuur, dus het is niet vreemd dat mij benen begonnen aan te doen. Pijnen, oedemen, gevoelloosheid, ik werd in de nacht met onaangenaam gevoel wakker en ging de positie veranderen om te kunnen verder slapen. Ik was oververmoeid. En hier, dankzij mijn tweede vrouw, komt VaricOff in het licht. Ik was er niet overtuigd dat dit een goede idee is om iets in je benen in te masseren, maar nu ben ik positief verrast. Het gevoel van opluchting kwam er al na eerste gebruik en voor meer duurzame effecten moest is enkele dagen wachten. Mijn aandoeningen waren er gewoon weg :)”

Lisse, 46 jaar

“Mijn benen waren geheel in smalle blauwe aders. Ik ga niet zeggen hoe lelijk het eruitzag. Natuurlijk in het verleden heb ik verschillende crèmes en andere middelen toegepast. Eigenlijk heb ik geen goede mening erover, geen heeft mij geholpen dus dit probleem steeds niet weg was. VaricOff is anders, zeer doelmatig. Het is aangenaam in de toepassing en de effecten zijn niet zoals ik verwacht heb. Ik voel dat mijn benen lichter zijn en de huid is ook beter, MAAR het belangrijkste is: de spinnekoppen zijn bijna allemaal weg! Daarom raad ik VaricOff als de enige crème voor dit soort zaken aan.”

BESTEL

Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: