Varikosette spataderen: RAAK JE SPATADEREN KWIJT!

Bij regelmatig gebruik draagt de crème bij aan:

 • Het genezen van trofische zweren
 • Het herstel van de natuurlijke bloeddoorstroming/bloedsomloop/bloedsomloop;
 • Het versterken van de wanden van bloedvaten;
 • Het verminderen van pijn in de benen;
 • Het verminderen van de ontwikkeling van bloedstolsels;
 • Het verbeteren van de werking van de veneuze kleppen;
 • Het elimineren van zwelling in weke delen.

Varikosette crème tegen spataderen

Varikosette spataderen: RAAK JE SPATADEREN KWIJT!

Uitvoerige aanpak is de sleutel tot een succesvolle behandeling van spataderen. Varikosette is een zeer doeltreffende behandeling. Deze unieke crème werkt effectief tegen spataderen. Het maakt de bloedvaten strakker en versterkt ze.

Varikosette, plaatselijk aangebracht, wordt beschouwd als een uitstekend hulpmiddel voor de preventie en behandeling van spataderen. U zult merken dat u niet meer zonder wil!

Het effect van Varikosette

Door zijn unieke samenstelling, werkt deze crème effectief en veilig. Het kan de tekenen van lokale ontstekingen wegnemen en zwelling en pijn verminderen. Bij regelmatig gebruik verbetert deze crème de conditie van de bloedvaten, versterkt ze en maakt ze strakker. Een bijkomend voordeel is dat Varikosette subjectieve klachten zoals tintelend gevoel, kou in handen en voeten, vermoeidheid en benauwdheid vermindert.

100% Natuurlijk Varicosette Samenstelling

Varikosette spataderen: RAAK JE SPATADEREN KWIJT!

 1. Aloë Vera gel bevat gecompliceerde glycosiden, phytoncides, organische zuren, aminozuren, vitaminen, enzymen en micro-elementen. Aloë Vera draagt bij aan het herstellend vermogen van de huid.
 2. Butcher’s Broom Wortel extract Bevat steroïdale saponines, dit verbetert de bloedsomloop. Bovendien versterkt het de vaatwanden, gaat het verstopping van bloed in de haarvaten tegen en verbetert het de microcirculatie.
 3. Cedrat extract is rijk aan rutine wat zorgt voor vermindering van de permeabiliteit (mate van doordringbaarheid) en draagt bij aan de vermindering van de zwelling
 4. Goldenrod extract dankzij het hoge gehalte aan flavonoïden, organische zuren en diterpenen is de gel een uitgesproken anti-ontstekingsmiddel. Het zorgt het voor vasculaire versteviging en heeft het een anti oxiderende werking.
 5. Muskaat Roos olie en Arganolie natuurlijk verzachtend en van plantaardige oorsprong, rijk aan meervoudig onverzadigde vetzuren die de beschermende functie van de huid verbeteren en bijdragen aan de vochtregulatie in de huid.
 6. Menthyl Lactose helpt om de vermoeidheid en het gevoel van zware benen weg te nemen en geeft een verfrissend gevoel.

Farmacologie expert

 Het kan nooit genoeg benadrukt worden hoe belangrijk het is om spatader crèmes als onderdeel van de uitgebreide behandeling van deze ziekte te gebruiken! Spatader cremes zijn zeer doeltreffend, met name het revolutionaire product Varikosette. Deze crème heeft zichzelf bewezen met echte resultaten en presteerde bij patiënten boven verwachting. Je kunt het thuis gebruiken, bij voorkeur elke dag, zachtjes inmasseren op het getroffen gebied. Het gunstige effect is snel merkbaar. Patiënten vermelden dat de pijn en de vermoeidheid in de benen en handen verdwijnt en de zwelling vermindert. Ik kan Varikosette iedereen aanbevelen!

TJan Bakker Specialist van het bedrijf Hendel

Mij wordt vaak gevraagd welke spatader crème het effectiefst, veiligst en zachtst is. Op de vraag welke crème ik zou aanbevelen aan jonge moeders en ouderen is mijn antwoord: probeer Varikosette! In mijn praktijkervaring gaf deze crème de beste resultaten. Mijn patiënten ervaarden minder pijnklachten. Veel chemische crèmes kunnen leiden tot allergische reacties, terwijl Varikosette perfect wordt verdragen. Het is het proberen waard!

Simone Heusen Gezondheidszorgdeskundige

Klanten-reviews

Tanja Grosse 28 jaar

Na de geboorte van mijn kind begon ik problemen met mijn benen te krijgen. Niet alleen deden ze voortdurend pijn, ook de aderen begonnen “eruit te komen.” Mijn benen waren bedekt met veneuze ‘knobbels’ aan het eind van de dag! Het zag er verschrikkelijk uit. Ik ging naar de dokter en hij raadde mij aan om deze spatader crème te gebruiken. Hij adviseerde mij om het tweemaal per dag te gebruiken. Ik zag het eerste effect in 5 dagen. Aan het eind van de dag leken de aderen bijna normaal en waren de knobbels weg. Na een maand gebruik merkte ik dat de pijn ook was verdwenen. Mijn benen hadden geen tintelingen meer en waren bijna niet gezwollen. Ik blijf deze crème zeker gebruiken!

Suzanne V 47 jaar

Spataderen zijn mijn eeuwige probleem! Al bijna 10 jaar kan ik niet zonder zalven, crèmes en pillen. Van alles wat ik heb geprobeerd is Varikosette de beste crème. Het is niet alleen prettig in gebruik, maar het helpt ook echt! In tegenstelling tot diverse middeltjes van de apotheek geeft het geen jeuk of huiduitslag. Ik kan echt merken dat de zwelling en ontsteking minder is. Hoewel het resultaat niet direct is, is het wel permanent! Plus, door deze crème voelen mijn benen licht. Het effect is er, zelfs als je het niet regelmatig gebruikt..

Marleen S. 58 jaar

Ik was in een vergevorderd stadium van spataderen. Mijn aderen waren zeer zichtbaar, mijn huid was droog en de zwellingen en pijn waren bijna constant. Ik wist echt niet meer wat ik nog moest doen totdat mijn dochter deze crème voor me kocht. Ik gebruik het nu bijna een jaar, meerdere keren per dag. Het resultaat verbaasde me. Het eerste wat mij opviel was dat de huid terug tot leven kwam en niet meer zo droog aanvoelde. Vervolgens begonnen geleidelijk de pijn en zwelling te verdwijnen. Later, na ongeveer een maand, begonnen de bobbels te verminderen. Ik gebruik deze crème nog steeds omdat ik resultaat zie en dat maakt me erg blij!!

Adriaan A 65 jaar

Mijn vrouw blijft zeggen dat ik problemen heb met mijn aderen. Ik voel het zelf ook. Mijn handen zijn bedekt met deze spataderen en het is eng om naar te kijken. Alles doet pijn en jeukt en mijn handen zijn de hele tijd koud. Mijn vrouw kocht deze zalf voor me en ik begon het te gebruiken. In het begin merkte ik niets, behalve een aangenaam gevoel van warmte. Na ongeveer 10 dagen werden de aderen iets minder zichtbaar en kleiner. Ik was aangenaam verrast! Na anderhalve maand merkte ik dat de pijn wegging. Blijkbaar gingen de ontstekingen dankzij de crème weg en werden mijn aderen zelfs strakker! De kleine spataderen op mijn handen zien er niet zo eng meer uit en de pijn is weg!

Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: